Logo Zuidhorn
Wijziging Welstandsnota Zuidhorn

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 12, lid 4 van de Woningwet en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekent dat, de gewijzigde ‘Welstandsnota Gemeente Zuidhorn’, met bijbehorende stukken met ingang van 14 februari 2013 in het kader van de inspraak zes weken ter inzage ligt.

Achtergrond

De gewijzigde ‘Welstandsnota Gemeente Zuidhorn’, is op de volgende onderdelen aangepast.

Het tekstueel wijzigen van de welstandsnota op grond van de Wabo, het actualiseren van de Welstandsnota met door de raad vastgestelde deelgebieden evenals het opnemen van nieuwe ontwikkelingsgebieden en beoogde ensembles in de diverse dorpen.

Gewijzigde welstandsnota inzien

U kunt de gewijzigde ‘Welstandsnota Gemeente Zuidhorn’ inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hooiweg 9 te Zuidhorn. Daarnaast kunt u op www.zuidhorn.nl via ‘actueel’ en ‘officiële bekendmakingen’ meer informatie over de gewijzigde ‘Welstandsnota Gemeente Zuidhorn’ vinden.

Indienen zienswijzen

Tot en met 27 maart 2013 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op de gewijzigde ‘Welstandsnota Gemeente Zuidhorn’ kenbaar maken aan het college van Burgemeester en wethouders van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: het college van Burgemeester en wethouders van Zuidhorn, Postbus 3, 9800 AA, Zuidhorn. Of stuur uw zienswijze naar: reacties-welstandsnota@zuidhorn.nl, o.v.v.: zienswijze ‘gewijzigde Welstandsnota Gemeente Zuidhorn’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Regels en Veiligheid: (0594) 508896. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van de gewijzigde gemeentelijke welstandsnota.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Gramsbergen van de afdeling Regels en Veiligheid: (0594) 50 88 96.

Zuidhorn, 14 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn

Naar boven