Logo Helmond
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Braaksestraat I’, Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad op 5 februari 2013 het bestemmingsplan “Braaksestraat I” met identificatiecode NL.IMRO.0794.1900BP120002-2000 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 19 februari 2013 zes weken ter inzage. Het plan kan worden geraadpleegd op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen. Er ligt ook een papieren exemplaar ter inzage in de Stadswinkel. Het inzien van deze stukken kan alleen op afspraak. U kunt uw afspraak telefonisch maken via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak.

De digitale versie van www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

Het plangebied ligt aan de oostzijde van Helmond en wordt omsloten door de Zuid-Willemsvaart, de Bakelse bossen en de wijk Dierdonk en is gelegen tussen de Wolfsputter Baan in het noorden, de Bakelsedijk in het zuidoosten en de Rijpelbaan in het westen.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend;

  • Belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

De beroepstermijn van zes weken vangt aan op 20 februari 2013, zijnde de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen, die beroep hebben ingesteld, en wanneer sprake is van spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven