Logo Woudenberg
Bekendmaking vaststelling wijzigingsplan De Groep 13/15, Woudenberg

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat zij het “Wijzigingsplan bestemmingsplan Buitengebied Woudenberg 2010, De Groep 13-15” hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het toepassen van het ruimte-voor-ruimte beleid. Na het beëindigen van de agrarische bedrijfsvoering en het slopen van agrarische bedrijfsbebouwing is de bouw van een nieuwe woning mogelijk. De bestaande (bedrijfs) woningen krijgen in het wijzigingsplan een woonbestemming. Het gaat in deze om percelen kadastraal bekend als sectie I, nrs. 310, 95, 371 en 372.

Ter inzage

Er zijn geen zienswijzen tegen het wijzigingsplan ingediend. Het vastgestelde wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt vanaf 13 februari 2013 zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg en is tevens beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.woudenberg.eu) en de landelijke internetsite (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven