Logo Overijssel
Wabo Pijlers Wilhelminabrug Deventer, Provincie Overijssel

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Ontwerpbesluit

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Deventer hebben een vergunningaanvraag ontvangen. Op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn zij voornemens vergunning te verlenen voor:

  • ‘het verstevigen van drie pijlers van de aanbrug van de Wilhelminabrug’ (nr. 775275).

De maatregelen maken deel uit van het programma Ruimte voor de Rivier. Op de voorbereiding en bekendmaking van dit besluit is de provinciale coördinatieregeling van toepassing. Dit betekent onder andere dat een ieder gedurende een periode van zes weken zienswijzen naar voren kan brengen over het ontwerpbesluit. Voor dit besluit geldt de Crisis- en herstelwet.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 februari 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Deventer (Publiekszaken), Leeuwenbrug 81 te Deventer en het provinciehuis, Luttenbergstraat 2 te Zwolle, op werkdagen van 9.00-17.00 uur.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingebracht. U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel, t.a.v. mevr. mr. F.E.M. Broshuis, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. Desgewenst kunt u ook uw zienswijze rechtstreeks indienen bij het bevoegd gezag van het besluit, Burgemeester en Wethouders van de gemeente Deventer.

In de genoemde periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u dit binnen genoemde termijn van terinzagelegging kenbaar maken aan Floor Broshuis, telefoon 038 499 78 67. Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven