Logo Dinkelland
Ontwerp-wijzigingsplan ‘Buitengebied, wijzigingsplan Abdijweg 1a, Weerselo’, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 27 december 2013 het volgende ontwerp-wijzigingsplan zes weken ter inzage ligt:

Het ontwerp-wijzigingsplan “Buitengebied, wijzigingsplan Abdijweg 1a, Weerselo.”

Het ontwerp-wijzigingsplan heeft tot doel vergroting van het bouwvlak voor het perceel Abdijweg 1a te Weerselo om uitbreiding van de bestaande ligboxenstal mogelijk te maken. Het bouwvlak wordt met circa 400 m² vergroot.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-wijzigingsplan ligt voor een ieder ter inzage bij de receptie tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.1774.BUIWPABDIJWG1AWEER-0301

De bronbestanden staan op http://www/gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_online/manifest.xml.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA Denekamp dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met Rieke van Essen van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0541-854100.

Naar boven