Logo Olst-Wijhe
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Zone Waterschapsbelang Wesepe’, Olst-Wijhe

Burgemeester en wethouders van de gemeente maken bekend, dat vanaf maandag 30 december 2013 tot en met zondag 9 februari 2014 in de informatiehoek van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Wijhe en in het Holstohus in Olst ter inzage ligt het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ‘Zone waterschapsbelang Wesepe’ met bijbehorende stukken. Het wijzigingsplan is tevens elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Olst-Wijhe.

Het wijzigingsplan voorziet in de verwijdering van de voor waterberging gereserveerde gebieden nabij de kern Wesepe, welke in het verleden als onderdeel van de aanleg van de rondweg zijn aangewezen. De bedoelde reservering voor waterberging is niet meer noodzakelijk en kan daarom verwijderd worden.

Gedurende de genoemde termijn kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van

State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • ­ Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • ­ Een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen;

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven