Logo Leiden
Ontwerp wijzigingsplan Geurcontour RWZI, Leiden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat zij het ontwerp wijzigingsplan Geurcontour RWZI vrijgeven voor het indienen van zienswijzen. In dit wijzigingsplan wordt de geurcontour van de nabijgelegen rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) verkleind. Hierdoor valt de hoek aan de Gabriel Metzustraat met de bestemming gemengde doeleinden niet meer binnen de geurcontour en is woningbouw op de betreffende locatie mogelijk.

Ter inzage en te koop

Het ontwerp wijzigingsplan is raadpleegbaar op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. Tevens ligt het plan vanaf vrijdag 27 december 2013 tot en met vrijdag 7 februari 2014 ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en in het Stadsbouwhuis (Langegracht 72). Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8:30–17:00 uur, en alleen het stadhuis donderdagavond van 17.00–20.00 uur en zaterdag van 8.30–13.00 uur. Op verzoek is het plan in het Stadsbouwhuis tegen kostprijs te koop.

Zienswijzenprocedure

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke of mondelinge zienswijzen op het ontwerp worden ingediend bij de gemeenteraad van Leiden (ter attentie van het team REA-RIO), postbus 9100, 2300 PC Leiden). Het is ook mogelijk per e-mail te reageren. Een e-mailbericht kunt u sturen naar sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan Geurcontour RWZI’ en ‘ter attentie van het team REA-RIO’. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak. Bel hiervoor naar het secretariaat van het team Ruimtelijke Ordening, Infrastructuur en Onderwijshuisvesting tel. (071) 5165828. Ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de besluitvorming over de definitieve inhoud van het wijzigingsplan.

Informatie

Nadere informatie in het Stadsbouwhuis (Bouwen en Wonen), Langegracht 72, tel. 14 071 (maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 uur, vrijdag tot 12.00 uur), e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven