Logo Deventer
Vastgesteld wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Rodijksweg 7, Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 31 december 2013 tot en met 10 februari 2014 voor iedereen ter inzage ligt:

  • het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Rodijksweg 7.

Inhoud

Het wijzigingsplan voorziet in het splitsen van de karakteristieke bedrijfswoning naar in totaal drie bedrijfswoningen. Deze drie bedrijfswoningen zijn allen onderdeel van het agrarische bedrijf dat is gevestigd op de Rodijksweg 7 in Deventer.

Het wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijziging betreft een betere verwijzing in de toelichting en de regels van het wijzigingsplan naar de relatie met het bestemmingsplan Buitengebied Deventer. Inhoudelijk is het plan niet gewijzigd.

Voor een exacte beschrijving van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan wordt verwezen naar het besluit van burgemeester en wethouders en die hierbij behorende nota en bijlagen.

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien op:

Het wijzigingsplan kunt u ook inzien op:

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81,

  • het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70,

  • In Colmschate: Wijkbibliotheek, Flora 259.

Reageren

Het wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Rodijksweg 7 ligt van 31 december 2013 tot en met 10 februari 2014 ter inzage.

U kunt tot en met dinsdag 11 februari 2014 reageren.

Als u een reactie wilt geven op het wijzigingsplan, dan dient u beroep in. Lees hieronder hoe u kunt reageren.

Er kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan of de ontwerpbesluiten bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet.

Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven