Besluiten bekostiging van tijdelijke nevenvestigingen op grond van artikel 71, 5e lid van de Wet op het voortgezet onderwijs, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

De Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geeft, ingevolge artikel 71, zesde lid, van de Wet op het voortgezet onderwijs (WVO), kennis van de goedkeuring van de volgende aanvragen ingediend in het kader van de procedure voor bekostiging van tijdelijke nevenvestigingen als bedoeld in artikel 16 van de WVO.

De Willibrord Stichting te Utrecht

Tijdelijke nevenvestiging te Utrecht van de SGM St. Bonifatius College (Brinnummer 02UE)

U meldt mij de ingebruikname van een tijdelijke nevenvesting aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan 9 te Utrecht van de SGM St. Bonifatius College (Brinnummer 02UE). U verzoekt mij de vestiging met ingang van 1 augustus 2013 in Brin te registreren. Per dezelfde datum wordt de dislocatie op hetzelfde adres afgesloten. Ik kan u hierover het volgende berichten.

De tijdelijke nevenvestiging aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan 9 te Utrecht is gelegen op minder dan drie kilometer hemelsbreed van de hoofdvestiging aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan 7 te Utrecht (vestigingsnummer 00).

Ik heb uw melding getoetst aan artikel 71 5e lid, van de WVO en het bepaalde in artikel 9 van de “Regeling voorzieningenplanning voortgezet onderwijs” van 11 juli 2008 (VO/BenB-2008/26204). Uw melding voldoet aan de voorwaarden en ik heb de tijdelijke nevenvestiging met afsluitend onderwijs vwo (atheneum en gymnasium) en havo met ingang van 1 augustus 2013 in de Basisregistratie Instellingen (Brin) geregistreerd.

Een overzicht uit Brin van de goedgekeurde situatie heb ik bij deze brief gevoegd. Op het overzicht is de vestiging aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan 9 vermeld als “tijdelijke vestiging” met vestigingsnummer 01.

Ons Middelbaar Onderwijs te Tilburg

Tijdelijke nevenvestiging te Oisterwijk van het 2College te Oisterwijk, Tilburg en Berkel-Enschot (Brinnummer 16OX)

U meldt mij de ingebruikname van een tijdelijke nevenvestiging aan de Sportlaan 3a (5062JJ) te Oisterwijk van het 2College te Oisterwijk (Brinnummer 02DF). De tijdelijke vestiging voorziet in de huisvestingsbehoefte van de hoofdvestiging aan de Van Kemenadelaan 5 te Oisterwijk. Ik kan u hierover het volgende berichten.

De tijdelijke nevenvestiging aan Sportlaan 3a te Oisterwijk is gelegen op minder dan drie kilometer hemelsbreed van de hoofdvestiging aan de Van Kemenadelaan 5 te Oisterwijk. Op de tijdelijke vestiging wordt aangeboden.

Ik heb uw melding getoetst aan artikel 71 5e lid, van de WVO en het bepaalde in artikel 9 van de “Regeling voorzieningenplanning voortgezet onderwijs” van 11 juli 2008 (VO/BenB-2008/26204). Uw melding voldoet aan de voorwaarden en ik heb de tijdelijke nevenvestiging met ingang van 1 januari 2014 in de Basisregistratie Instellingen (Brin) geregistreerd.

Een overzicht uit Brin van de goedgekeurde situatie heb ik bij deze brief gevoegd. Op het overzicht is de vestiging aan de Sportlaan 3a vermeld als “tijdelijke vestiging” met vestigingsnummer 11.

Ons Middelbaar Onderwijs te Tilburg

Tijdelijke nevenvestiging te Eindhoven van het Sint-Joriscollege te Eindhoven (Brinnummer 20AT)

U meldt mij de ingebruikname van een tijdelijke nevenvesting aan de Aalsterweg 285 (5644RE) te Eindhoven van het Sint-Joriscollege te Eindhoven (Brinnummer 20AT). Ik kan u hierover het volgende berichten.

De tijdelijke nevenvestiging aan de Aalsterweg 285 te Eindhoven is gelegen op minder dan drie kilometer hemelsbreed van de hoofdvestiging aan de Roostenlaan 296 te Eindhoven (vestigingsnummer 00).

Ik heb uw melding getoetst aan artikel 71 5e lid, van de WVO en het bepaalde in artikel 9 van de “Regeling voorzieningenplanning voortgezet onderwijs” van 11 juli 2008 (VO/BenB-2008/26204). Uw melding voldoet aan de voorwaarden en ik heb de tijdelijke nevenvestiging met afsluitend onderwijs vwo en havo met ingang van 1 augustus 2013 in de Basisregistratie Instellingen (Brin) geregistreerd.

Een overzicht uit Brin van de goedgekeurde situatie heb ik bij deze brief gevoegd. Op het overzicht is de vestiging aan de Aalsterweg 285 vermeld als “tijdelijke vestiging” met vestigingsnummer 07.

Stichting Lucas Onderwijs te Den Haag

Tijdelijke nevenvestiging te Naaldwijk van de Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW) te Naaldwijk (Brinnummer 21HC)

U meldt mij de ingebruikname van een tijdelijke nevenvesting aan het Galgepad 11 (2671MV) te Naaldwijk van de Interconfessionele Scholengroep Westland te Naaldwijk (Brinnummer 21HC). U verzoekt mij de vestiging met ingang van 1 augustus 2013 in Brin te registreren.

De tijdelijke nevenvestiging aan het Galgepad 11 te Naaldwijk is gelegen op minder dan drie kilometer hemelsbreed van de hoofdvestiging aan de Professer Holwerdalaan 54 te Naaldwijk (vestigingsnummer 00).

Ik heb uw melding getoetst aan artikel 71 5e lid, van de WVO en het bepaalde in artikel 9 van de “Regeling voorzieningenplanning voortgezet onderwijs” van 11 juli 2008 (VO/BenB-2008/26204). Uw melding voldoet aan de voorwaarden en ik heb de tijdelijke nevenvestiging met afsluitend onderwijs vwo (atheneum en gymnasium), havo en mavo met ingang van 1 augustus 2013 in de Basisregistratie Instellingen (Brin) geregistreerd.

Een overzicht uit Brin van de goedgekeurde situatie heb ik bij deze brief gevoegd. Op het overzicht is de vestiging aan het Galgepad 11 vermeld als “tijdelijke vestiging” met vestigingsnummer 16.

Vereniging Christelijk Voortgezet Onderwijs Alblasserwaard West te Papendrecht

Tijdelijke nevenvestiging te Papendrecht van de Chr. SGM De Lage Waard te Papendrecht (Brinnummer 16QA)

U meldt mij de ingebruikname van een tijdelijke nevenvesting aan de Vijzellaan 4 (3352VH) te Papendrecht van de Chr. SGM De Lage Waard te Papendrecht (Brinnummer 16QA). Ik kan u hierover het volgende berichten.

De tijdelijke nevenvestiging aan de Vijzellaan 4 te Papendrecht is gelegen op minder dan drie kilometer hemelsbreed van de hoofdvestiging aan de Vijzellaan 4 (vestigingsnummer 00) en van de nevenvestiging aan de Burgemeester Keijzerweg 5 te Papendrecht (vestigingsnummer 01). Het betreft 8 noodlokalen die op het terrein van de hoofdvestiging aan de Vijzellaan 4 zijn geplaatst. De noodlokalen aan de Vijzellaan 4 dienen om de uitbreiding van leerlingen van de hoofdvestiging aan de Vijzellaan 4 en van de nevenvestiging aan de Burgemeester Keijzerweg 5 op te vangen.

Ik heb uw melding getoetst aan artikel 71 5e lid, van de WVO en het bepaalde in artikel 9 van de “Regeling voorzieningenplanning voortgezet onderwijs” van 11 juli 2008 (VO/BenB-2008/26204). Uw melding voldoet aan de voorwaarden en ik heb de tijdelijke nevenvestiging met afsluitend onderwijs vwo, havo en mavo in de Basisregistratie Instellingen (Brin) geregistreerd.

Een overzicht uit Brin van de goedgekeurde situatie heb ik bij deze brief gevoegd. Op het overzicht is de vestiging aan de Vijzellaan 4 vermeld als “tijdelijke vestiging” met vestigingsnummer 03.

De voor het schooljaar 2013/2014 tijdelijk goedgekeurde licentie voor mavo aan de hoofdvestiging aan de Vijzellaan 4 (vestigingsnummer 00) heb ik met ingang van 1 augustus 2014 beëindigd. De mavo leerlingen van leerjaar 4 volgen de lessen in de noodlokalen en niet op de hoofdvestiging.

De Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Namens deze: De directeur Onderwijsinstellingen van de Dienst Uitvoering Onderwijs, Drs. S.J. van Spijker

Naar boven