Logo Naarden
Bekendmaking vastgestelde beheersverordening ‘Spoorzone Naarden’, Naarden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden maken bekend dat in de vergadering van 11 december 2013 de gemeenteraad de beheersverordening “Spoorzone Naarden” heeft vastgesteld.

Een beheersverordening is een alternatief voor een bestemmingsplan en is consoliderend van aard. De bestaande planologische situatie wordt hierin vastgelegd. Dit betekent dat er geen nieuwe grote ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk worden gemaakt.

In deze beheersverordening worden het gebruik en de bouwwerken vastgelegd die nog niet feitelijk aanwezig zijn, maar planologisch door middel van een Tracébesluit al mogelijk zijn gemaakt.

Geen inspraakmogelijkheid

Bij de totstandkoming van de beheersverordening geldt geen voorbereidingsprocedure, zoals dat bij een bestemmingsplan wel het geval is. Dit komt omdat de beheersverordening zich volledig richt op het vastleggen van de bestaande situatie. Er is geen sprake van nieuw beleid.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt een dag na publicatie van het vaststellingsbesluit in werking.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de centrale balie bereikbaar op het telefoonnummer 035-6957811.

Naar boven