Logo Bernisse
Zienswijzeprocedure ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor de realisering van een woon-zorgvoorziening aan de Hollandseweg 11 te Oudenhoorn, Bernisse

(planidentificatienummer: NL.IMRO.0568.OV0ODNDRP012012-0001)

Het college van Burgemeester en Wethouders van Bernisse is voornemens om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisering van een woon-zorgvoorziening op het perceel Hollandseweg 11 te Oudenhoorn. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten: bouwen en afwijken van het bestemmingsplan ‘Oudenhoorn’.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 14 februari 2013 voor een periode van zes weken ter inzage. Alle stukken zijn vanaf genoemde datum digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.gemeentebernisse.nl. Tevens liggen de stukken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Abbenbroek.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen naar voren brengen. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0181 – 66 72 00. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij:

Het college van Burgemeester en Wethouders

van de gemeente Bernisse

Gemeenlandsedijk Noord 26

3216 AG Abbenbroek

Naar boven