Logo KoggenlandVERKEERSBESLUIT

Nummer: 182

Zaaknummer: ZK13001714

*D13.005938*

D13.005938

Burgemeester en Wethouders van Koggenland;

Gelet op de bepalingen van de Wegenverkeerswet 1994, het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990, daartoe gemachtigd in artikel 18, lid sub d Wegenverkeerswet 1994;

Overwegende;

Dat in een deel van appartementencomplex aan de Tulpenburgh te Obdam Reigersdaal is gevestigd. Regelmatig worden hier mensen opgehaald en weer thuisgebracht met busjes van Connexxion. Tevens komen hier regelmatig bestelbusjes.

dat nabij de entree van het appartementencomplex een extra grote parkeervak is aangelegd. De verbrede parkeerplaats is op voorhand aangelegd, met als doel deze te bestemmen voor het halen en brengen van personen en goederen.

dat dit verkeersbesluit is genomen na overleg met de verkeerscoördinator van het betrokken regionale politiekorps Noord-Holland Noord;

dat in het onderstaande besluit de verkeerstekens zullen worden benoemd conform artikel 96 van het RVV 1990.

B E S L U I T :

Nabij de entree van appartementencomplex aan Tulpenburgh 93 te Obdam een parkeerplaats in te richten als zijnde parkeerplaats voor bestemmingsvoertuigen (busjes, vrachtwagens). Dit door het plaatsen van het bord E08 uit bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990, voorzien van onderbord met daarop “uitsluitend bestemd voor halen en brengen van personen en goederen”, een en ander zoals staat aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening (D-500-182).

Dit besluit wordt 30 december 2013 gepubliceerd in de Staatscourant.

Koggenland, 18 december 2013

Burgemeester en wethouders van Koggenland.

Dit besluit treedt inwerking met ingang van de dag, nadat een termijn van zes weken na de dag waarop het besluit in de Staatscourant bekend is gemaakt, is verstreken. Wanneer u het niet eens bent met dit verkeersbesluit, kunt u binnen zes weken na de dag van publicatie in de Staatcourant bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en minstens de volgende gegevens bevatten:

de naam en het adres van de indiener;

de datum;

een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt;

de reden(en) waarom bezwaar wordt gemaakt.

Als u van mening bent dat er sprake is van spoed omdat het bestreden besluit uw belangen schaadt, kunt u bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar) een verzoek om voorlopige voorziening doen.

Naar boven