Logo Goeree-Overflakkee
Ontwerp wijzigingsplan Tiendeweg 1, Stellendam, Goeree-Overflakkee

Burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee maken overeenkomstig artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan ‘Tiendeweg 1’ in Stellendam in ontwerp ter inzage wordt gelegd.

Plangebied

Het wijzigingsgebied is gelegen in het buitengebied ten oosten van de kern Stellendam in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze ontwikkeling betreft de uitbreiding van het agrarische bouwvlak op het perceel Tiendeweg 1 in Stellendam. Met de gewenste uitbreiding van het bouwvlak kunnen de bestaande opstallen uitgebreid worden.

De stukken kunt u met ingang van 27 december 2013 inzien op het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 in Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.00 tot 12.00 uur (vrije inloop) en van 12.00 tot 17.00 uur (op afspraak). Het ontwerpwijzigingsplan is in pdf-formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tot en met 6 februari 2014 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijzen, kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer J. Moelker van de afdeling Externe Ontwikkelingen via telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het wijzigingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Moelker van de afdeling Externe Ontwikkelingen via telefoonnummer 14 0187.

Naar boven