Logo Bergen op Zoom
4e Wijzigingsplan ‘Kom Halsteren’ (naast Jankenberg 69), Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij voornemens is het 4e wijzigingsplan ‘Kom Halsteren’ vast te stellen. Dit betreft het vergroten van het woonperceel Jankenberg 69 aan de oostzijde door het wijzigen van de verkeersbestemming van het aangrenzende perceel, kadastraal bekend Halsteren sectie C. nr.9139, naar de bestemming ‘Wonen’, met de nadere aanwijzingen ‘voortuin’ en ‘erf’.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 30 december 2013 gedurende zes weken voor een ieder tijdens kantooruren ter inzage in het stadskantoor. De stukken zijn tevens digitaal beschikbaar via de onze gemeentelijke website http: www.bergenopzoom.nl onder “Actueel/Bekendmakingen Ruimtelijke Ordening”. Het wijzigingsplan is ook beschikbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.07480000WP0051d0201)

Gedurende genoemde periode van zes weken is het mogelijk om schriftelijk of mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Bergen op Zoom, ter attentie van het team Ruimtelijke Ordening en Vergunningen, Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom. Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, neemt u contact op met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 danwel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Bergen op Zoom, 27 december 2013

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom, de burgemeester, F.A. Petter

de secretaris, A.C. Spindler

Naar boven