Logo Aalburg
Bestemmingsplan ‘Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg’, Aalburg

De gemeenteraad van Aalburg heeft op 17 december 2013 besloten het volgende bestemmingsplan ongewijzigd vast te stellen, dat vanaf woensdag 25 december 2013 tot en met dinsdag 4 februari 2014 voor een ieder ter inzage ligt:

Het bestemmingsplan ‘Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg’ maakt de uitbreiding van het agrarisch bedrijf met een nieuwe bedrijfsruimte en kas met kantoor mogelijk.

Ter plaatse van het plangebied vigeert het bestemmingsplan “Buitengebied, herziening 2009”. Teneinde de ontwikkeling mogelijk te maken is een gedeeltelijke herziening van voornoemd bestemmingsplan noodzakelijk.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is het bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden, zie hiervoor de gemeentelijke website www.aalburg.nl, van het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan kennis worden genomen bij balie “Bouwen en Milieu” van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het bestemmingsplan “Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg” is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, het plan kan tevens geraadpleegd worden middels de gemeentelijke website www.aalburg.nl.

Binnen de hierboven genoemde termijn kan beroep kan worden ingesteld door:

  • iedereen die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad van Aalburg bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u als belanghebbende een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Wijk en Aalburg, 24 december 2013

Naar boven