Logo Duiven
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Roelofshoeveweg 11 te Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten:

  • Het (ver)bouwen van een bouwwerk

  • Het veranderen van een inrichting (milieu)

  • Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met ruimtelijke plannen.

Het betreft een omgevingsvergunning voor het veranderen van het tankstation aan de Roelofshoeveweg 11, 6921 RH te Duiven met een LIN-tank en het uitbreiden van het bouwperceel.

De aanvraag en het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 februari 2013 gedurende zes weken ter inzage.

Zienswijzen

Gedurende de periode van 14 februari 2013 tot en met 27 maart 2013 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen betreffende het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA te Duiven. Voor het indienen van een mondeling zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandeld ambtenaar. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Informatie

De aanvraag en het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 14 februari 2013 tot en met woensdag 27 maart 2013 ter inzage bij de sectorbalie Grondgebied, Kastanjelaan 3. Deze balie is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website www.duiven.nl onder de kop politiek en organisatie→beleid en regelgeving→omgevingsvergunningen en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IRMO.0226.OVINNOFASE004-ON01).

Voor meer informatie en fysieke inzage in de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw A. Leferink. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0316) 279334.

Naar boven