Logo Borsele
Bestemmingsplan ‘’s-Heer Abtskerke, gedeelte Colenshoek II, 3e fase, 2013’, Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 12 december 2013 heeft de gemeenteraad van Borsele het bestemmingsplan “’s-Heer Abtskerke, gedeelte Colenshoek II, 3e fase, 2013” ongewijzigd vastgesteld. Vanaf 19 december 2013 ligt het bestemmingsplan samen met het vaststellingsbesluit voor iedereen ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van zowel vrijstaande, tweeaaneengebouwde als aaneengebouwde woningen in aansluiting op de bestaande bebouwing van In de Boogerd.

Inzage

Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u vanaf 19 december 2013 het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul vervolgens in het venster “ID” de volgende plancode in: NL.IMRO.0654.BPHACII3F2013-0003. U kunt de stukken ook inzien via www.borsele.nl .

Daarnaast ligt het besluit samen met het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 te Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp bestemmingsplan.

U kunt beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 20 december 2013 t/m 30 januari 2014.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 18 december 2013

Naar boven