Logo Skarsterlân
Voorontwerpbestemmingsplan Sint Nicolaasga – Recreatiepark Eysinga State, Skarsterlân

Burgemeester en wethouders van Skarsterlân maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 20 december gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale balie van het gemeentehuis Herema State 1 te Joure, het servicepunt te Balk (Dubbelstraat 1) en het servicepunt te Lemmer (Vissersburen 88) het voorontwerpbestemmingsplan Sint Nicolaasga – Recreatiepark Eysinga State. Houd daarbij wel rekening met gewijzigde openingstijden in verband met de feestdagen. U kunt het plan ook digitaal inzien via www.defriesemeren.nl/www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het voorontwerpbestemmingsplan bevat een ruimtelijke juridische regeling om de uitbreiding van Recreatiepark Eysinga State te realiseren, alsmede een actualisatie van de overige binnen dit bestemmingsplan gelegen percelen.

Een ieder kan gedurende genoemde termijn van 6 weken, ingaande 20 december 2013, inspraak met betrekking tot het voorontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: adres Herema State 1, postadres: postbus 101, 8500 AC Joure;

  • Per email: info@defriesemeren.nl o.v.v. Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Sint Nicolaasga – Recreatiepark Eysinga State;

  • Tevens is er een mogelijkheid om mondeling inspraak in te dienen op afspraak met een medewerker van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling telefoonnummer 14 05 14. Van dit gesprek wordt een verslag gemaakt.

De overleg- en inspraakreacties worden door het college van burgemeester en wethouders betrokken bij het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan dat dan later in procedure wordt gebracht.

Naar boven