Logo Hulst
Vaststelling bestemmingsplan ‘St. Janshof’, Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 12december 2013 het bestemmingsplan “St. Janshof” heeft vastgesteld.

Doel van het bestemmingsplan is om het juridisch-planologisch mogelijk te maken om achter de Brouwerijstraat 64 te St. Jansteen zes kavels voor vrijstaande villa’s te realiseren met bijbehorende infrastructuur.

Ingevolge artikel 3.8, lid 3 en 4 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het plan met ingang van 19 december 2013 tot en met 31 januari 2014 ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl , in het menu onder wonen en leven – ruimtelijke plannen – bestemmingsplannen in procedure en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede degene, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de periode van 20 december 2013 tot en met 30 januari 2014 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag beroep indienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Een eventueel verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van genoemde afdeling.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Hulst, 19 december 2013

Burgemeester en wethouders van Hulst De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven