Logo Weesp
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor legaliseren ‘Bed & Breakfast’ en recreatieruimte in bijgebouw op Dammerweg 3 te Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat zij voornemens zijn om, op grond van art. 2.1 lid 1 onder a en c, alsmede art. 2.12 lid 1 sub a, onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit “bouwen” en de activiteit “afwijken van het bestemmingsplan” ten behoeve van het volgende plan:

  • het legaliseren van een "Bed & Breakfast" en een recreatieruimte in een bijgebouw op het perceel Dammerweg 3 te Weesp.

In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 19 december 2013 tot en met 29 januari 2014 gedurende zes weken ter inzage in het informatiecentrum van het stadskantoor aan de Nieuwstraat 70a. Het informatiecentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 12.00 uur.

Zienswijzen

Een ieder kan gedurende deze periode gemotiveerde zienswijzen bij burgemeester & wethouders inbrengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling (telefonisch op telefoonnummer 0294-491364).

Beroep

Ten slotte is het van belang te weten dat alléén degenen die zienswijzen hebben ingebracht zoals hierboven beschreven, te zijner tijd naar aanleiding van de definitieve beschikking tot het verlenen van de omgevingsvergunning, beroep kunnen instellen bij de Rechtbank.

Naar boven