Logo Alblasserdam
Ontwerpomgevingsvergunning ‘Randweg 116, Woonzorgboerderij’, Alblasserdam

Kennisgeving anterieure overeenkomst

Artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken conform artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeente Alblasserdam een anterieure overeenkomst heeft gesloten.

Randweg 116, Woonzorgboerderij

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam hebben ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend gemaakt, dat met ingang van 15 november 2013 gedurende zes weken het ontwerp van de omgevingsvergunning “Randweg 116, Woonzorgboerderij”, ter inzage ligt. Conform 6.24 Wro is op 7 november 2013 een anterieure overeenkomst afgesloten tussen de ontwikkelaar Woonkracht10 de gemeente Alblassrdam om de economische uitvoerbaarheid van het plan te waardborgen. Een zakelijke beschrijving van deze overeenkomst ligt vanaf 20 december 2013 ter inzage ter informatie op het gemeentehuis. U kunt hier geen zienswijze op indienen.

Zakelijke beschrijving

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt op grond van het bepaalde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) vanaf 20 december 2013 gedurende zes weken ter inzage tijdens kantooruren bij het in het Gemeentekantoor Cortgene 2, te Alblasserdam. Ook is de zakelijke beschrijving digitaal te raadplegen via www.alblasserdam.nl . → Bouwen, Wonen en Milieu → Omgevingsvergunning → ontwerpomgevingsvergunning Randweg 116.

De zakelijke beschrijving betreft een samenvatting op hoofdlijnen van de inhoud van de anterieure overeenkomst. Op de gesloten overeenkomst kunt u geen zienswijzen inbrengen.

Alblasserdam, 18 december 2013

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Naar boven