Logo Schermer
Verlening omgevingsvergunning Kleine Dijk 7, Schermer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer maken bekend dat zij op 11 december 2013 hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3, juncto artikel 3.10, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht afwijken van de regels van het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2003 en omgevingsvergunning te verlenen voor het veranderen van de kap van de woning op het perceel Kleine Dijk 7 (kadastraal bekend gemeente Schermer, sectie W, nummer 266). De vergunning is op 12 december aan aanvrager verzonden.

Het definitieve besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 18 december 2013 tot en met 21 januari 2014, gedurende 6 weken, voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Noordervaart 99 te Stompetoren. Het besluit met bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen op de website van de gemeente Schermer (www.schermer.nl onder bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die een zienswijze tegen de ontwerp vergunning hebben ingediend kunnen binnen 6 weken na de datum van verzending van de vergunning aan aanvrager een beroepschrift hiertegen indienen. Het beroepschrift dient schriftelijk bij de Rechtbank Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar te worden ingediend.

Een beroep schorst echter niet de werking van de vergunning.

U kunt de voorzieningenrechter van de Rechtbank Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is dat u ook beroep heeft ingesteld.

U kunt ook digitaal een beroep/verzoekschrift indienen bij bovengenoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven