Logo Koggenland
Ontwerpbestemmingsplan Gemaalweg 12, Hensbroek, Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 30 december 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerp-bestemmingsplan Gemaalweg 12, Hensbroek. Dit plan betreft het

  • Het amoveren van de bestaande kas;

  • realiseren van 2 woningen op Gemaalweg 12 Hensbroek in de bestaande schuur, en

  • het omzetten van de bedrijfswoning naar woondoeleinden.

Het bestemmingsplan is digitaal te vinden op de gemeentelijke website (www.koggenland.nl / wonen en werken / bestemmingsplannen/Hensbroek.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan kunt u bovendien vanaf 30 december 2013 digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het idenficatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1598.BPLGGemaalweg12-on01.

Ook is er de mogelijkheid om het bestemmingsplan in te zien op het gemeentehuis bij afdeling Bouwen en Milieu (tijdens openingstijden).

Zienswijze indienen Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp plan indienen. Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het bestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Bouwen & Milieu.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Koggenland, december 2013

Naar boven