Logo Lisse
Ontwerpbestemmingsplan Meerzicht-1, Lisse

Volgens het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan Meerzicht-1 ter inzage van 19 december 2013 tot en met 29 januari 2014.

Met het bestemmingsplan Meerzicht-1 wordt een deel van het bestemmingplan Meerzicht herzien. Dit plan bestaat uit de ontwikkelde woningen aan de Grevelingstraat en Ringvaartzijde en het appartementencomplex La Cascade. Ook zijn de woningen aan de Kanaalstraat, parallel aan de Ringvaart, in dit plan meegenomen. In dit plan is voornamelijk de bestaande situatie vastgelegd, er wordt niet voorzien in grootschalige ontwikkelingen.

Voor de Kanaalstraat 270 is een ruimtelijke onderbouwing opgesteld. Dit pand was in het verleden in gebruik als bedrijfswoning. Thans wordt er particulier gewoond. De grote omvang en inhoud van het gebouw leent zich er voor om er niet één maar twee zelfstandige wooneenheden in te herbergen.

Inzien

U kunt het plan digitaal inzien op www.Ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0553.bpmeerzicht1.onx1 en op www.Lisse.nl onder Inwoners/ruimtelijke plannen/ontwerp bestemmingsplannen. Ook kunt u op het gemeentehuis het plan inzien.

Indienen zienswijze

U kunt van 19 december 2013 tot en met 29 januari 2014 uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk aan de Raad van de gemeente Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Vermeld hierbij altijd uw naam en adresgegevens. Wilt u liever mondeling reageren dan kunt u contact opnemen met mevrouw J. Feijen, telefoonnummer (0252) 433222.

De raad betrekt de zienswijzen bij de vaststelling van het bestemmingsplan. Na de vaststelling kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven