Logo Oldebroek
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Verlengde Looweg 7 e.o., Oldebroek

Inleiding

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, Verlengde Looweg 7 e.o.’ met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van 18 december 2013 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Verlengde Looweg 7 e.o’ voorziet in het creëren van een actueel planologisch en juridisch kader voor het bedrijf ‘Van Werven’ op het perceel Verlengde Looweg 7 in Oldebroek.

Daarnaast wordt beoogd om de bestaande bedrijfswoning Verlengde Looweg 1a in Oldebroek te bestemmen voor reguliere woondoeleinden.

Deze bestemmingsplanherziening vloeit voort uit de totaaloplossing Van Werven, waarvoor de gemeente en het bedrijvenpark Hattemerbroek met Van Werven een intentieovereenkomst hebben gesloten en is eveneens noodzakelijk in het kader van de gemeentelijke actualiserings- en digitaliseringsverplichting voor bestemmingsplannen.

Inzagetermijn

De stukken liggen met ingang van 18 december 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage:

  • 1. in het gemeentehuis Oldebroek tijdens werkdagen tussen 9.00 – 12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur en

  • 2. in het dorpskantoor in Wezep tijdens werkdagen tussen 13.00 – 16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00 – 20.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NR.IMRO.0269.BG124-ON01.

De bestanden van het plan zijn eveneens digitaal verkrijgen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/index onder bronhouder Oldebroek. Op http://www.oldebroek.nl kan het plan als PDF worden geraadpleegd.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek. Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u een afspraak maken met de heer G. Visscher van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0525-638333.

17 december 2013

Het college van de gemeente Oldebroek,

Naar boven