Logo Houten
Onherroepelijk bestemmingsplan Oude Dorp, Houten

Kennisgeving onherroepelijk worden van het bestemmingsplan Oude Dorp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Houten maken bekend dat het bestemmingsplan Oude Dorp onherroepelijk is geworden.

Tegen het besluit van de gemeenteraad is binnen de beroepstermijn beroep ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroep is op 1 november 2013 behandeld. De afdeling bestuursrechtspraak heeft op 27 november 2013 uitspraak gedaan: het beroep is ongegrond verklaard.

Het bestemmingsplan ligt vanaf heden voor een ieder ter inzage bij de Gemeente InGang in het gemeentehuis. Voor het inzien van het bestemmingsplan kunt u een afspraak maken via www.houten.nl/afspraak , inzage/informatie documenten.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.0080BPOUDEDORP-VAST. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn: NL.IMRO.0321.0080BPOUDEDORP-VAST.

Het plan is eveneens te raadplegen via de gemeentelijke webviewer: http://0321.roview.net/ .

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen met dhr. J. Wijnekus of mevr. G. den Besten van de afdeling Ruimtelijk Beleid.

Naar boven