Logo Castricum
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Drie woningen aan de Zonnedauw te Limmen’, Castricum

Op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend te hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Drie woningen aan de Zonnedauw te Limmen’. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied is gelegen in de kern Limmen ten oosten van de Rijksweg N203. Aan de noordzijde wordt plangebied begrensd door de Zonnedauw, aan de oost- en westzijde door de bestaande woningen aan de Zonnedauw (nummer 15 en 17). De begrenzing aan de zuidzijde wordt gevormd door de achtertuinen van de bestaande woningen aan de Kerkweg (nummers 31 – 37).

Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om binnen het plangebied drie woningen te realiseren.

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Drie woningen aan de Zonnedauw te Limmen’ (incl. bijlagen) ligt vanaf 19 december 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de gemeentelijke locatie aan het Raadhuisplein 1 in Castricum. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-id: NL.IMRO.0383.BPL13Zonnedauw-ON01.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn van zes weken kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Castricum (Postbus 1301, 1900 BH Castricum) onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Zonnedauw’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mevr. N.A.E. van Offeren, tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum, 18 december 2013

Naar boven