Rectificatie Voorbereidingsbesluit Zuid-West 380kV-hoogspanningsverbinding Borssele–Tilburg (gedeelte in de provincie Noord-Brabant)

Kennisgeving

Op 5 december 2013 is in de Staatscourant een kennisgeving geplaatst van het Voorbereidingsbesluit Zuid-West 380kV-hoogspanningsverbinding Borssele–Tilburg (gedeelte in de provincie Noord-Brabant). In de regionale en lokale krantjes is deze kennisgeving geplaatst op 4 of 5 december 2013. In de toelichting bij dit voorbereidingsbesluit is een passage ten onrechte komen te vervallen.

Deze passage heeft betrekking op de paragraaf ‘De zone’ en is alsnog toegevoegd. In de toelichting is nu de tekst onder 160 meter aangepast en is de tekst met betrekking tot de 180 meter zone toegevoegd.

Op de kaart zoals deze is gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de kaart zoals deze is gevoegd bij de brieven aan bewoners en grondeigenaren in de zones van het voorbereidingsbesluit is wel rekening gehouden met de ten onrechte vervallen passage.

Verlenging terinzagelegging

De termijn voor de terinzagelegging van het voorbereidingsbesluit was bepaald op vrijdag 6 december 2013 tot en met donderdag 16 januari 2014. Door de aanvulling is besloten deze periode te verlengen met twee weken tot en met 30 januari 2014.

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bureau Energieprojecten T (070) 379 89 79.

Naar boven