Logo Coevorden
Omgevingsvergunning afwijking bestemmingsplan t.b.v. het realiseren van een windturbine nabij het perceel Coevorderkanaal 11, Coevorden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maken bekend dat op 10 december 2013 een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, voor het afwijken van het bestemmingsplan om de bouw van een windturbine nabij het perceel Coevorderkanaal 11 in Coevorden mogelijk te maken.

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen van dinsdag 17 december 2013 tot en met maandag 27 januari 2014 ter inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Daarnaast zijn de stukken digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen

Daarnaast is het verlenen van de omgevingsvergunning vermeld op www.ruimtelijkeplannen.nl

Als u het niet eens bent met het besluit en u een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking, dan kunt u binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit beroep instellen bij de Rechtbank Assen, Sector bestuursrecht, Postbus 30009, 9400 RA te Assen.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Degene die een beroepschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Assen, Postbus 30009, 9400 RA te Assen.

Coevorden, 16 december 2013

Het college van B&W voornoemd, B.J. Bouwmeester, burgemeester

M.N.J. Broers, secretaris.

Naar boven