Logo Coevorden
Voornemen verlening omgevingsvergunning met verklaring van geen bedenkingen Oud Aalden 9 in Aalden, Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woning in een voormalige, karakteristieke werktuigenberging op het perceel Oud Aalden 9 in Aalden. Hiertoe heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven op 10 december 2013. Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing.

De ontwerp-omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen van dinsdag 17 december 2013 tot en met maandag 27 januari 2014 ter inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

Een ieder die meent door het verlenen van de omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen in zijn/haar belang te worden getroffen kan gedurende de inzagetermijn een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

Coevorden, 16 december 2013

Het college van B&W voornoemd, B.J. Bouwmeester, burgemeester.

M.N.J. Broers, secretaris.

Naar boven