Logo Zoeterwoude
Ontwerpomgevingsvergunning, Vergroten tuin door verleggen van kade en vergraven van eilandje, Weipoortseweg 63, Zoeterwoude

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor: Vergroten van de tuin en herstellen van het vrije uitzicht door het verleggen van de kade en het vergraven van het 1ste eilandje

Locatie: Weipoortseweg 63, Zoeterwoude

Type: integraal

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 december 2013 gedurende zes weken (t/m 29 januari 2014) ter inzage in het gemeentehuis te Zoeterwoude. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 9.00 tot 12.00 en dinsdag op afspraak tevens van 16.00 tot 19.00 uur.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en wethouder van de gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA Zoeterwoude. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht na telefonische afspraak, telefoonnummer: 071-5806348 (tussen 9.00 uur en 12.00 uur).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven