Logo Vught
Ontwerpbestemmingsplan ‘Parc Glorieux fase 2’, Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Parc Glorieux fase 2” ter inzage ligt.

De locatie ligt op de hoek van de Glorieuxlaan en de Vlasmeersestraat in Vught, voorheen was op het perceel het Koning Willem I college gevestigd. Het plan is gericht op de realisatie van 54 woningen op deze locatie.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen wordt op donderdag 14 februari 2013 ter inzage gelegd en wel voor de duur van zes weken.

U kunt deze stukken inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1, Vught en raadplegen via internet (www.vught.nl/ruimtelijkeplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer NL.IMRO.0865.vghBPParcGlorieux-ON01).

Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Van donderdag 14 februari 2013 tot en met woensdag 27 maart 2013 kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan geeft u in een brief gericht aan de

gemeenteraad van Vught, Postbus 10.100, 5260 GA Vught. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M. Brouwers van de afdeling Ruimte, telefoonnummer (073) 658 07 34.

Naar boven