Logo Castricum
Ontwerpbestemmingsplan Westerweg naast 168, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Westerweg naast 168’ te Limmen en het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid voor het bouwplan. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied bestaat uit het perceel Limmen, sectie C nummer 03784, gelegen ten noorden van Westerweg 168 te Limmen. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van één woning op deze locatie.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden geluid liggen van 19 december t/m 29 januari 2014 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op de www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BPWesterweg168-ON01.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Westerweg 168, Limmen’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. van den Haak, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

18 december 2013

Burgemeester en wethouders van Castricum,

Naar boven