Logo Goeree-Overflakkee
Ontwerpbestemmingsplan Oude-Tonge, 1e herziening, Goeree-Overflakkee

Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 17 december 2013 het ontwerpbestemmingsplan "Oude Tonge, 1e herziening" gedurende zes weken voor een ieder ter inzage wordt gelegd.

Plangebied

Het plangebied betreft het dorp Oude-Tonge zoals aangegeven in het vastgestelde plan "bestemmingsplan Oude-Tonge Dorp". In dit bestemmingsplan zijn enkele omissies aan het licht gekomen die door middel van zogenaamde ambtshalve correcties in de 1e herziening worden gerepareerd.

De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis, maar ook digitaal via www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tot en met 28 januari 2014 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan "Oude-Tonge, 1e herziening" kenbaar maken aan de gemeenteraad.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer C. van Nimwegen van de afdeling Externe Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer C. van Nimwegen van de afdeling Externe Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0187.

Naar boven