Logo Winterswijk
Ontwerpbestemmingsplan Groenloseweg 56-01 Winterswijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van woensdag 18 december 2013 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Groenloseweg 56-01 ter inzage ligt. Daarnaast ligt, met betrekking tot genoemd plan, ook een ontwerpbesluit ter inzage in het kader van de Wet geluidhinder inzake hogere waarde geluidbelasting wegverkeerlawaai.

Het ontwerpbestemmingsplan wijzigt de bestemming van deze locatie van ‘Kantoor’ naar de bestemming ‘Wonen’. Hierdoor wordt ter plaatse 1 woning mogelijk gemaakt. Het plan is gelegen in de kern Winterswijk en grenst direct aan de Groenloseweg.

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om voor maximaal 1 woning een hogere waarde voor geluidbelasting vast te stellen.

De twee ontwerpen liggen ter inzage vanaf woensdag 18 december 2013 tot en met dinsdag 28 januari 2014. Ze liggen ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. De plannen zijn ook digitaal te raadplegen via onze website www.winterswijk.nl (wonen en leven > ruimtelijke ordening > buitengebied > deelplannen bebouwde kom > ontwerpplannen) en het ontwerpbestemmingsplan ook via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.BP1311SGGROENLOS56-OW01.

Gedurende de inzagetermijn, ingaande woensdag 18 december 2013 tot en met dinsdag 28 januari 2014, kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Belanghebbenden kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit hogere waarde geluidsbelasting aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk, telefoonnummer (0543) 543 543).

Naar boven