Logo Kampen
Ontwerpbestemmingsplan Groene Hart 2013, Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Groene Hart 2013’, NL.IMRO.0166.00991090-OW01 met ingang van woensdag 18 december 2013 zes weken ter inzage ligt bij de receptie in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen.

U kunt bij de receptie van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht. Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het plan ook inzien op de website van de gemeente via www.kampen.nl/bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Groene Hart 2013’ voorziet in een actuele planologische regeling voor het Groene Hart. Het plangebied wordt begrensd door de Kennedylaan, Europa-allee, Flevoweg, Arent toe Boecoopsingel, Oranjesingel, het Hertenlaantje, de Buitensingel, Broedersingel en Horstsingel. Het bestemmingsplan voorziet ook in een locatie voor het nieuwe zwembad en de bijbehorende parkeergelegenheid.

Tijdens de genoemde termijn van terinzageligging kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen bij de Gemeenteraad, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het cluster RO van het team Beleidsontwikkeling en Advisering via telefoonnummer 14 038.

Naar boven