Logo Oudewater
Ontwerpbesluit wijziging bestemmingsplan en verlening omgevingsvergunning Papekopperstraatweg 52, Oudewater

  • 3464 HM, Papekopperstraatweg 52 te Papekop; wijzigen van de bestemming Agrarische doeleinden, gebied met waardevolle openheid (AO) naar Agrarische doeleinden (A) in verband met de uitbreiding van het ter plaatse gevestigde agrarische bedrijf.

Burgemeester en wethouders zijn van plan het bestemmingsplan Landelijk gebied Hekendorp en Papekop te wijziging en deze vergunning te verlenen. De besluiten worden conform de Coördinatieverordening Oudewater 2010 gecoördineerd voorbereid. Het ontwerpwijzigingsbesluit (incl. wijzigingsplan) en de ontwerpvergunning liggen ter inzage bij de sector Ruimtelijke ontwikkeling, Economische zaken en Volkshuisvesting op het stadskantoor aan de Waardsedijk 219 te Oudewater. Het wijzigingsplan is ook raadpleegbaar via www.oudewater.nl.

Als u het niet eens bent met één van bovenstaande besluiten, kunt u een gemotiveerde zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders. De zienswijze moet u indienen binnen 6 weken na de datum die bij het ontwerpbesluit wordt genoemd. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u een afspraak maken via 0348-566932.

Oudewater, 12 februari 2013

Naar boven