Logo Eijsden-Margraten
Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit Horecapunt Amerikaplein Margraten, Eijsden-Margraten

Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit voor het bouwen van 7 appartementen, commerciële ruimten en een horecavoorziening op het Amerikaplein in Margraten.

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken bekend dat zij voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van 7 appartementen, commerciële ruimten en een horecavoorziening op het perceel Amerikaplein ongenummerd te Margraten, sectie A, no. 6796, 6534, 6535 en 6474. Het betreft de activiteit bouwen en afwijken van het bestemmingsplan “Amerikaplein”.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen voor iedereen ter inzage van donderdag 14 februari 2013 tot en met woensdag 27 maart 2013 in het gemeentehuis locatie Eijsden. Voor inzage kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043 458 8488. Daarnaast is de ontwerp-omgevingsvergunning te raadplegen via: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1903.OMGKOM01004-ON01

Zienswijzen

Binnen de inzage termijn kunnen door belanghebbenden zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren worden gebracht. Een zienswijze kan niet worden ingediend langs elektronische weg (fax, e-mail, sms, etc). Een schriftelijke zienswijze kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten. De zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met mevrouw S. Olischlager, telefoonnummer 043 458 8488.

Eijsden-Margraten, 13 februari 2013

Naar boven