Logo Eemnes
Ontwerpuitwerkingsplan 1 ‘Zuidpolder Woongebied’ en aanvragen omgevingsvergunningen, Eemnes

Het ontwerpuitwerkingsplan 1 ‘Zuidpolder Woongebied’ van de gemeente Eemnes

(NL.IMRO.0317.E029UPZpolderWb1-On01) ligt ter inzage. Ook de aanvragen omgevingsvergunning voor de bouw van 51 woningen in de Zuidpolder liggen ter inzage.

Het uitwerkingsplan en de omgevingsvergunning voorzien in de bouw van woningen in het gebied zuidelijk van de Zuidbuurt, tegenover het Karwij. De stukken worden conform de artikelen 3.30 en 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd voorbereid en bekendgemaakt.

Periode van terinzagelegging

Het ontwerpuitwerkingsplan, de aanvragen omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf dinsdag 17 december 2013 gedurende 6 weken (tot en met maandag 27 januari 2014) voor een ieder ter inzage. U kunt het inzien bij het loket Bouwen en Wonen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. Hier kunt u terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 12.30 uur en op afspraak. Ook is het Uitwerkingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente: www.eemnes.nl .

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingediend bij de het college van B&W van Eemnes, postbus 71, 3755 ZH Eemnes.

Naar boven