Logo Lansingerland
Weigering omgevingsvergunning Rottekade 26, Bergschenhoek, Lansingerland

Hierbij maakt het college van de gemeente Lansingerland bekend dat zij de omgevingsvergunning met registratienummer W-2012-0452 hebben geweigerd.

Het besluit is op 6 december 2013 aan aanvrager verzonden.

Beschrijving

Het project betreft de bouw van een opslagruimte/berging ten behoeve van onderhoud aan de Rottekade 26 te Bergschenhoek.

Inzage

De aanvraag, de weigering en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 december 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Bergschenhoek, Tobias Asserlaan 1, en het servicepunt in Bleiswijk, Dorpsstraat 7.

De stukken zijn ook te vinden op www.lansingerland.nl onder het kopje Wonen en omgeving.

Beroep

Tijdens de periode van de terinzagelegging, kunnen belanghebbenden beroep indienen.

De beroepsprocedure staat alleen open voor belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of aan kunnen tonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest. Het beroepsschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven