Logo Ede
Uitwerkingsplan ‘Ede, Het Nieuwe Landgoed, woningen Hogewoud en Stakenberg’, Ede

Uitwerkingsplan vastgesteld

Ede, Het Nieuwe Landgoed, woningen Hogewoud en Stakenberg

Op grond van art. 3.6 Wro

Op 10 december 2013 heeft het college van burgemeester en wethouders van Ede het uitwerkingsplan ‘Ede, Het Nieuwe Landgoed, woningen Hogewoud en Stakenberg’, vastgesteld. Dit vastgestelde uitwerkingsplan heeft nummer NL.IMRO.0228.BPU2013KRNH0002-0301.

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken van donderdag 12 december 2013 tot en met woensdag 22 januari 2014 inzien. Vanwege de feestdagen zijn er twee locaties waar de stukken ter visie liggen. De regeling daarvoor is als volgt:

Tot en met 24 december 2013 en vanaf donderdag 2 januari 2014 is het plan in te zien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Vanaf 27 december 2013 t/m 1 januari 2014 is het plan in te zien bij de balie Publiekszaken in het Raadhuis Publiekszaken aan het Raadhuisplein 3 in Ede. Door de feestdagen heeft de balie Publiekszaken gewijzigde openingstijden. U wordt geadviseerd de website en EdeStad in de gaten te houden.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het plangebied ligt ten noorden van de N224 aan de Hogewoud en de Stakenburg in Ede. Het plan maakt de bouw van maximaal 30 woningen mogelijk.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u op tijd een zienswijze op het ontwerpplan heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Daarnaast kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het vastgestelde plan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zowel het beroepsschrift als het verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ede, 11 december 2013.

Naar boven