Logo Rotterdam
Bestemmingsplan Schoolgebouw Duyststraat, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van deelgemeente Delfshaven maakt bekend dat met ingang van 13 december 2013 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 23 januari 2014) het ontwerpbestemmingsplan "Schoolgebouw Duyststraat ” met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de stadswinkel Delfshaven, Looiershof 1.

De informatiebalie van de deelgemeente is wegens feestdagen gesloten van 25 t/m 27 december 2013 en op 1 januari 2014.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via

de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via

www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plangebied bevindt zich in deelgemeente Delfshaven en is gelegen op een binnenterrein dat omsloten wordt door de gesloten bouwblokken aan de Duyststraat, Passerelstraat, Schonebergerweg en Osseweidestraat. Van de vier hier aanwezige voormalige schoolgebouwen richt dit bestemmingsplan zich alleen op het gebouw aan de zijde van de Duyststraat, inclusief het daarbij behorende voormalig schoolterrein.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om het voormalig schoolgebouw om te vormen tot maximaal twaalf woningen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de deelraad, door tussenkomst van het Dagelijks Bestuur van deelgemeente Delfshaven, Postbus 63006, 3002 JA Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat na telefonische afspraak doen bij de Stadswinkel Delfshaven. Voor het maken van een afspraak kunt u 010 – 425 0442 bellen.

Rotterdam, 11 december 2013

Dagelijks Bestuur voornoemd

Naar boven