Logo Edam-Volendam
Verleende omgevingsvergunning met afwijking bestemmingsplan M. Tinxgracht 8 te Edam, Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Edam-Volendam maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3º van de Wabo, een omgevingsvergunning verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan voor de legalisering van de splitsing van het woonperceel Matthijs Tinxgracht 8 te Edam in twee wooneenheden, te weten Matthijs Tinxgracht nr 8 en Matthijs Tinxgracht nr 8a te Edam.

Inzage

Het besluit en de daarbij horende stukken liggen met ingang van dinsdag 17 december 2013 gedurende de beroepstermijn van zes weken (op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur) ter inzage bij de afdeling VROM, sectie Ruimtelijke Ontwikkeling op de locatie Mgr. C. Veermanlaan 1f te Volendam.

Digitaal raadplegen

Deze mededeling van het besluit is tevens digitaal raad te plegen op de website van de gemeente:

www.edam-volendam.nl , onder de categorie “Inwoner”, via de Rubriek “Actueel” → bekendmakingen → omgevingsvergunning. Tevens kunt u deze digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl danwel rechtstreeks via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0385.OMMTinxgracht8-vg01

Beroep

Vanaf de dag na de dag van de terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003BR te Haarlem. Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, kan gedurende de genoemde termijn beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van Rechtbank Haarlem, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Aan het indienen van beroep en aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

U kunt ook digitaal een beroepschriftt indienen en een verzoek om voorlopige voorziening vragen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van de omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met een medewerker van de sectie Ruimtelijke Ontwikkeling (tel. 0299 – 398 398).

Naar boven