Logo Woudrichem
Ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied – Wijzigingsplan Omloop (ong)’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 29 november 2013 tot en met 9 januari 2014 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied – Wijzigingsplan Omloop (ong)’ met IMRO-code NL.IMRO.0874.BUITWP201202-ONT2.

Om de nieuwvestiging van een grondgebonden veehouderij aan de Omloop (ong) in Almkerk in juridisch-planologisch opzicht mogelijk te maken, dient een wijziging van het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied Woudrichem” plaats te vinden. Het onderhavige bestemmingsplan voorziet in de ruimtelijke kaders waarbinnen deze nieuwe voorziening kan worden gerealiseerd. Het plangebied van het nieuwe bestemmingsplan omvat het perceel kadastraal bekend gemeente Woudrichem, sectie D nummer 578 en heeft een oppervlakte van circa 15.000m2.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem onder Bestemmingsplannen (www.woudrichem.nl ) en RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO. 0874.BUITWP201202-ONT2).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen. Wij geven de voorkeur aan een schriftelijke zienswijze. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Woudrichem, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om mondeling een zienswijze kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met de werkeenheid Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0183 -308100.

Woudrichem, 19 november 2013.

Burgemeester en wethouders van Woudrichem

Naar boven