Logo Borsele
Voorontwerp bestemmingsplan ‘Borsels Buiten, gedeelte Langeweegje 10A, 2014’, Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat zij voor Berkenhof’s Tropical Zoo in Kwadendamme een bestemmingsplan in voorbereiding hebben.

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan biedt de planologisch-juridische basis voor het realiseren van een nieuwe entree voor de Tropical Zoo. Deze tweede entree komt aan de zuidzijde van de bebouwing, nabij het parkeerterrein. Daarnaast wordt in het bestemmingsplan de bestaande situatie op het perceel planologisch-juridisch vastgelegd.

Inzage

Vanaf 12 december t/m 31 december 2013 ligt het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan ook inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Selecteer op deze website het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “ID” de volgende plancode in: NL.IMRO.0654.BPBBLW10A2014-0001.

Het voorontwerp bestemmingsplan is daarnaast in te zien op de gemeentelijke website via www.borsele.nl .

Inspraak

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke inspraakreactie naar voren brengen. Deze schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op (0113) 238 505.

Heinkenszand, 11 december 2013

Naar boven