Logo Duiven
Melding voornemen bestemmingsplanherziening ‘Heilweg 3 te Duiven’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Het voornemen bestaat om begin 2014 een voorontwerp van een bestemmingsplanherziening voor de Heilweg 3 te Duiven en de graslanden ten noorden hiervan in procedure te brengen. Dit plan maakt de realisatie van 12 woningen mogelijk.

Het voorontwerp bestemmingsplan zal op een nader te bepalen tijdstip gedurende vier weken ter inzage worden gelegd en is dan tevens te bekijken op de gemeentelijke internetsites www.duiven.nl en http://0226.roview.net. De termijn van de ter inzage legging van het voorontwerp bestemmingsplan wordt vooraf gepubliceerd in de Duiven Post en op de gemeentelijke internetsite.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Besluit ruimtelijke ordening wordt hier gemeld dat er in dit stadium nog geen stukken ter inzage liggen, er geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Dit komt later in de procedure nog aan de orde.

Daarnaast maakt het college van burgemeester en wethouders op grond van het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeente op 22 november 2013 de anterieure overeenkomst ‘’Heilweg 3 te Duiven’’ is aangegaan met De Linde BV (exploitant). Dit betreft een overeenkomst over grondexploitatie als bedoeld in de Wro. Deze overeenkomst heeft betrekking op de percelen, kadastraal bekend gemeente Duiven H 999 en D 1229. De zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt ter inzage bij het omgevingsloket. Dit loket bevindt zich in het gemeentehuis aan het Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. In dit kader maakt het college ter voldoening aan het bepaalde in 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening eveneens bekend, dat geen exploitatieplan wordt vastgesteld.

Naar boven