Logo Leudal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Ringstraat/Op den Heuvel te Neeritter’, Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van 12 december 2013 tot en met 22 januari 2014 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Ringstraat/Op den Heuvel te Neeritter”. Dit plan voorziet in de bouw van 2 woningen in het plan Op den Heuvel en uitbreiding van het agrarisch bouwblok aan de Ringstraat 17/19 te Neeritter.

Het ontwerpplan is digitaal op de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via de link BP13 Ringstraat/Op den Heuvel te Neeritter (ID-nummer: NL.IMRO.1640.BP13NiRingstraat-ON01).

De bronbestanden zijn beschikbaar via de link http://leudal.gemeentedocumenten.nl/Publicatie

De planstukken treft U ook aan op de website van de gemeente (http://leudal.nl) door achtereenvolgens te klikken op de kopjes: “Inwoner” – “Actueel” – “Bekendmakingen” – “Ruimtelijke Plannen (o.a. bestemmingsplannen)”

Daarnaast ligt een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

Tijdens de termijn van tervisielegging kunnen schriftelijk en/of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak via het klantcontactcentrum tel. 0475-859000.

Heythuysen, 11 december 2013.

Naar boven