Logo Rotterdam
Omgevingsvergunning ‘Schaatsbaan Rotterdam’, Rotterdam

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk maakt bekend dat zij op 27 november 2013 op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingvergunning heeft verleend voor het plan “Schaatsbaan Rotterdam”.

Het plan maakt de realisatie van een 400 meter wedstrijdbaan mogelijk op sportpark Toepad.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 13 december 2013 tot en met vrijdag 24 januari 2014 ter inzage bij de informatiebalie van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk, Oostzeedijk 276, Rotterdam. De informatiebalie is van maandag t/m donderdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur en op woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken zijn tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/omgevingsvergunning . De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’.

Tegen de omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging dat wil zeggen tot en met 24 januari 2014 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 11 december 2013

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk,

Naar boven