Logo Eersel
Omgevingsvergunning Den Bijert 1, Wintelre, Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken bekend omgevingsvergunning is verleend voor de volgende activiteiten:

  • Afwijken bestemmingsplan

  • Kappen

  • Milieu

  • Bouwen

Waar gaat de omgevingsvergunning over?

Het besluit heeft betrekking op het veranderen van de verwerkingscapaciteit van de mestverwerkinginstallatie aan het adres Den Bijert 1 in Wintelre van 25.000 m3 naar 100.000 m3 per jaar. De beschikking is 2 december 2013 verzonden.

Bovengenoemd besluit ligt met ingang van donderdag 12 december 2013 gedurende zes weken en dus tot en met woensdag 22 januari 2014 ter inzage bij de gemeentebalie van het gemeentehuis in Eersel.

Beroepsmogelijkheden

Belanghebbenden die eerder een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp omgevingsvergunning en belanghebbenden die niet verweten kan worden eerder geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Beroep kan worden ingesteld tot zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Daarnaast kan -indien sprake is van spoedeisend belang- de voorzieningenrechter van de Rechtbank worden verzocht een voorlopige voorziening (tot schorsing van het besluit) te treffen.

Aan het indienen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen en/of een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Kijk op deze site voor de voorwaarden.

Naar boven