Logo Amsterdam - Centrum
Ontwerpbestemmingsplan Haarlemmerplein 48, Amsterdam – Centrum

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Haarlemmerplein 48 voor een ieder ter inzage zal liggen van 13 december 2013 tot en met 23 januari 2014 bij:

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan strekt zich uit over een deel van de tuin behorende bij de voormalige brandweerkazerne. In het ontwerpbestemmingsplan wordt aan de gronden de bestemming Tuin -1 toegekend, met een regeling passend bij gebruik als tuin.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van de terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de stadsdeelraad van stadsdeel Centrum.

Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan graag als volgt adresseren:

Stadsdeelraad stadsdeel Centrum

Sector Omgevingsmanagement

Afdeling Realisatie Fysiek, Mw. A. Kenter

Postbus 202

1000 AE AMSTERDAM

Onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Haarlemmerplein 48’.

Reageren per e-mail is niet toegestaan.

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u op werkdagen een afspraak maken met de afdeling Realisatie Fysiek van stadsdeel Centrum, telefoonnummer (020) 256 4416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 12 december 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Centrum

Naar boven